Punësimi tek IDRA Research & Consulting ju jep një mundësi për të punuar në projekte sfiduese që bëjnë diferencën dhe ju lejoni te rriteni profesionalisht. Ju do të mund të punoni me njerëz shumë kuriozë, profesionistë të dedikuar dhe hulumtues me eksperiencë. Ne jemi nje ekip i ri dinamik që e pëlqejmë punën dhe mjedisin tonë . 

A mendoni si jeni i kualifikuar? A jeni i motivuar për të punuar tek IDRA? A dëshironi të jeni pjesë e suksesit tonë? 

Ne po kërkojmë pikërisht njerez si ju!

Dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi tek idra@idra.al në çdo kohë.

Për pozicione specifike ju lutem kontrolloni me poshtë "Pozicionet e lira për punë". 


Pozicione të lira pune:

Koordinator projektesh - Mjedis & Energji  - i hapur

Aplikimi per Anketues  - I hapur